top of page

tors 11 apr.

|

Onlineföreläsning

SLUTSÅLT Crash course i framtidens företagande med Anna Branten

Att bygga företag i en cirkulär era.

SLUTSÅLT Crash course i framtidens företagande med Anna Branten
SLUTSÅLT Crash course i framtidens företagande med Anna Branten

Tid och plats

11 apr. 2024 12:00 – 13:30

Onlineföreläsning

Om evenemanget

I takt med att världen förändras och vi går emot en cirkulär ekonomi så går det inte att driva företag på samma sätt längre. Att lyckas i en framtida ekonomi ställer helt andra krav på företagandet än de vi har idag. Att hänga med i utvecklingen är inte lätt så därför har vi tagit fram denna crash course där du får en överblick över de områden som du behöver hålla koll på för att sen kunna fördjupa dig på olika sätt.

Lär dig om varför ditt syfte är viktigast av allt, om självledarskap, beteendeförändring och hur man bäst organiserar sig, vilka nya ekonomiska modeller/affärsmodeller som finns, hur man kan tänka kring ägande, styrsystem och att ta in kapital, om trender, om potentialen som finns i att vara med och skapa nya marknader och värdekedjor, om sociala narrativ, kommunikation och opinion, om företagskulturer och normsystem och om hur allt hänger ihop och hur du blir en mästare på att uppfylla ditt eget syfte.

Kunskapen som delas är byggd på forskning och tankeledande utveckling, på erfarenheter och på globala exempel på förändring.

Anna Branten grundare av Position 99, medgrundare till Fundforward och medgrundare av Instute for Transition. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med systemförändring, innovation och förändring - både i innovationsmiljöer och på stora företag och jobbar just nu med att utforska "Dualitetsprincipen" - hur vi behöver använda alla våra mänskliga, ibland bortglömda, erfarenheter för att klara av att ställa om till ett hållbart samhälle.

Biljetter

  • Framtidens företagande 11/4

    1 500,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page