top of page

Wed, Apr 17

|

Webinar

Hitta ditt och ditt företags IKIGAI med Mattias Kanold

Hur du använder ditt syfte och ledarskap för förändring.

Hitta ditt och ditt företags IKIGAI med Mattias Kanold
Hitta ditt och ditt företags IKIGAI med Mattias Kanold

Time & Location

Apr 17, 2024, 12:00 PM – 1:30 PM

Webinar

About the event

Världen har aldrig förändrats så snabbt och takten bara ökar. Detta ställer helt nya krav på dig som företagsledare och din organisation. Forskningen inom ledarskap pratar bl a om VUCA och nya typer av utmaningar som volatilitet, osäkerhet, komplexitet och tvetydighet. Men där nya krav och förhoppningar finns från medarbetare och omgivning så skapas också möjligheter för ett effektivt, demokratiserat och distribuerat ledarskap. Ett ledarskap som må tvinga oss ut från våra komfortzonen men som också ger oss chansen att lära och prova nytt!

Under denna föreläsning kommer vi att utforska vilka verktyg som forskningen visar fungerar för att skapa hållbar motivation och långsiktigt engagemang. Vi kommer att prata om hur du hittar både ditt eget och företagets IKIGAI och om hur viktigt det är att koppla samman dessa för att säkerställa att vi har med oss avgörande mänskliga aspekter av förändring.

Med över 20 års erfarenhet av ledarskap, medarbetarskap och teamutveckling inom internationella organisationer, delar Mattias Kanold sina insikter genom en kombination av teori, praktik och interaktiv dialog. Välkommen till en föreläsning som kommer att utrusta dig med de verktyg du behöver för att möta dagens utmaningar och förändringar.

Tickets

  • IKIGAI med Mattias Kanold

    SEK 1,500.00
    Tax: moms included
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page